Beleid

Onderstaande informatie zal u informeren hoe Rutgerfrans omgaat met het beleid van levering, retournering en uw privacy.

Levering

Het beleid rondom levering licht toe hoe Rutgerfrans uw bestelling levert.

Levertijd & leverkosten

De levertijd van uw bestelling ligt tussen de 1 á 2 weken. I.v.m. met Covid-19 is deze levertijd langer. Hopelijk zal deze levertijd afnemen in de nabije toekomst. 
Het product valt binnen de afmetingen van een brievenbus en zal dus verzonden worden in een pakket geschikt voor uw brievenbus. De verzendkosten liggen hierdoor op 3,99.

International shipping

Regarding the size of Rutgerfrans, Rutgerfrans doesn’t do international shipping because of the differnce in tax and shippingcosts. If the product is really needed, you can contact Rutgerfrans via e-mail to negotiate about shippingcosts.

Retournering

Het retourneringsbeleid licht toe hoe Rutgerfrans omgaat met retourzendingen.

Bedenktijd

In Europa geld dat u het recht heeft om binnen 14 dagen alsnog af te zien van uw online-aankoop. Een reden voor bedenking is niet vereist.

Defect product

Als u een defect product heeft kunt u gerust contact opnemen via de contact gegevens in de laatste alinea van deze pagina. Samen kunnen we kijken wat her probleem is en welke oplossing passende is.

Een product dat de verkeerde afmetingen heeft of niet passen kunnen zonder probleem terug opgestuurd worden, mits Rutgerfrans de verkeerde maten heeft gestuurd en de retournering binnen 14 dagen plaats vindt. Als u zelf de maten verkeerd heeft ingevoerd raad ik u aan om wederom contact te leggen via de contact gegevens in de laatste alinea van deze pagina.

Verzending

Als Rutgerfrans niks te maken heeft met het defect van het product of u zelf de verkeerde maten heeft ingevoerd dan bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten die komen kijken bij de retournering. 
Als Rutgerfrans wel het defect heeft veroorzaakt of de verkeerde maten heeft aangeleverd, zullen de verzendkosten worden betaalt door Rutgerfrans.

Terugbetaling

Zodra de retournering rond is, en het product dus terug is bij Rutgerfrans, zal de terugbetaling plaats vinden. U zal via e-mail er van op de hoogte gesteld worden en de terugbetaling zal via Paypal plaatsvinden. Voor andere methodes van terugbetaling kan dit overlegt worden via de contact gegevens in de laatste alinea van deze pagina.

Privacy

Dit privacy beleid licht toe hoe Rutgerfrans uw persoonlijke gegevens verzameld, gebruikt en deelt zodra u een bestelling plaatst op rutgerfrans.com.

Over gegevensverwerking

Rutgerfrans maakt geen gebruik van cookies en minimaliseert het gebruik van uw persoonsgegevens. Bij een bestelling zal er informatie verzameld worden, door niet alleen Rutgerfrans maar ook Paypal. Paypal verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Rutgerfrans gebruikt uitsluitend uw naam, adres en woonplaatsgegevens om het bestelde product te kunnen leveren. De levering vind plaats via PostNL, ook PostNL zal uitsluitend gebruik maken van uw naam, adres en woonplaatsgegevens om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. Rutgerfrans maakt verder gebruik van de orderinformatie voor marktonderzoek, hierbij komen geen persoonsgegevens kijken.

Doel gegevensverwerking

Rutgerfrans gebruikt uw gegevens uitsluitend ten behoeve van de dienstverlening. De gegevensverwerking staat direct in verband met de opdracht die u verstrekt. Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marketing. Uw gegevens worden niet met derde gedeeld, anders om aan boekhoudkundige  en overige administratieve verplichtingen te kunnen voldoen.

Uw rechten

Als Europese burger, heeft u het recht om Rutgerfrans te benaderen over uw persoonsgegevens. U behoudt het recht om uw persoonsgegevens aan te passen, te verbeteren of te verwijderen. Het benaderen van Rutgerfrans kan via de contact gegevens in de laatste alinea van deze pagina.

Veranderingen

Het kan zijn dat Rutgerfrans op zijn tijd dit privacy beleidt aanpast op basis van operationele, legale of andere regulieren redenen.

Contact

Voor het algemeen contact, en het contact voor uw persoonsgegevens is Rutgerfrans bereikbaar via e-mail op rutgerfrans@ziggo.nl.

Contact

Info