Projecten

Eenmanszaak gespecialiseerd op het gebied van 3d printen.
Van uw idee tot ontwerp naar eindproduct.

Laptop stand

Tijdens het volgen van een stage in het tweede jaar, van de opleiding HBO-ICT, heb ik veel ervaring opgedaan. Hierbij maakte ik vaak werkdagen waarbij ik 6 tot 7 uur per dag achter mijn laptop aan het werken was. In de eerste week had ik al door wat voor een slechte werkhouding een laptop kan creëren, gebogen rug en met een gebogen nek naar beneden kijkend. Er moest dus een verandering komen in mijn werkhouding om de andere 19 weken geen rug of nek klachten te krijgen. In week 2 werd er in het gebouw een gratis cursus aangeboden door, reprap universe, waarbij er een één uur lange intro werd gegeven over hoe het ontwerpen en ontwikkelen van 3d prints te werk ging. Zodoende is mijn intresse in 3d printen tot stand gekomen. Deze cursus heb ik gebruikt om van mijn probleem tot een oplossing te komen. Zo heb ik een laptop standaard ontworpen die mijn laptop zou verhogen waardoor ik mijn rug en nek niet belast zouden worden.

Telefoon standaard

Mijn naam is Rutger de Groen, 20 jaar oud en woon momenteel in Nederland. Op de hogeschool van Heerlen volg ik het derde jaar van de HBO-ICT opleiding. Mijn passie voor de IT-branche heeft geleidt tot Rutgerfrans. Op deze website kunt u mijn portfolio inzien en kunt u gebruik maken van de 3d print services die ik als Rutgerfrans aanbiedt.

Toetsenbord

Rutgerfrans is een eenmanszaak die services aanbiedt op het gebied van 3d printen. Heeft u een probleem of idee waarvan u denkt dat het doormiddel van 3d printen opgelost kan worden dan is Rutgerfrans ideaal voor de uitvoering. Samen analyseren we het idee of probleem om tot een passende oplossing te komen. Naast het aanbieden van 3d printen biedt Rutgerfrans ook een laptopstand aan die de ergonomische houding verbeterd.

Contact

kvk: 78188903
btw: NL003297838B76

×
×

Winkelwagen